Dostęp do bazy VIN (do zamknięcia - abonament wygasl)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przemqo
    Classic
    • 2012
    • 7

Zamieszczone przez ROBAL_26
    JaJachu, tam jest pewnie specjalnie pozostawiony delikatny luz aby przy wymianie maglownicy można bylo szybko i sprawnie rozmontować kolumnę z maglownicą,wiać że z czasem ten luz u ciebie zwiększył się na tyle że jest uporczywy i denerwujący,luz ten również jest po to aby zmieniając pochylenie kierownicy ,wówczas zmienia się długość kolumny także nie zdziw się gdy będziesz chciał ją podnieść lub opuścić i poczujesz opór
    pozdro :szeroki_usmiech
    a to znaczy, że tak musi być ?,
    ogólnie to ten luz pojawił się tak jak chyba pisałem 2 lata temu i jest to luz z delikatnym stuknięciem, przy jeździe po dziurach ma się wrażenie jakby w pewnych momentach koła jechały tam gdzie chciały (wiadomo, że nie ma wpływu na tor jazdy, to tylko takie wrażenie oczywiście związane pewnie z luzem na kierownicy),

kiedyś wysunąłem sobie kierownicę dalej od licznika czy to może mieć związek, może spróbować wsunąć ja bliżej i zobaczyć wtedy.

W każdym bądź razie jest upierdliwe przynajmniej jak dla mnie.
  • sanczo01
    Classic
    • 2010
    • 24

Mam 24 godzinny dostęp do bazy VIN. Jakby ktoś chciał mieć rozkodowany to zapraszam. Nie obiecuję wiele. Mi się pokazała identyfikacja pojazdu i wszystko co ma na wyposażeniu, jakoś historia samochodu i jego napraw nie była dostępna. Może się zdarzyć że będzie po angielsku

Komentarz

• adaś
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2006
      • 876
      • Volkswagen

sanczo01,

To ja poproszę: TMBKS21Z478019755
      Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
      a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
      Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
      O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)

Komentarz

• maroko2007
        Drive
        • 2010
        • 68

VIN poszedł na pw

[ Dodano: Czw 30 Gru, 10 16:50 ]
        Dzieki!!!

Komentarz

• niedziela67
          Elegance
          • 2007
          • 767
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

dzieki
          Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
          Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
          Wersja na lato - SUZUKI Intruder

Komentarz

• j.maliszewski
            Classic
            • 2011
            • 15

Re: Dostęp do bazy VIN (do zamknięcia - abonament wygasl)

Zamieszczone przez sanczo01
            Mam 24 godzinny dostęp do bazy VIN. Jakby ktoś chciał mieć rozkodowany to zapraszam. Nie obiecuję wiele. Mi się pokazała identyfikacja pojazdu i wszystko co ma na wyposażeniu, jakoś historia samochodu i jego napraw nie była dostępna. Może się zdarzyć że będzie po angielsku
            A mógłbyś dopisać gdzie znalazłeś tą stronę? Sam chętnie wykupię dostęp.
            Pozdrawiam
            Jacek Maliszewski

Komentarz

• sanczo01
              Classic
              • 2010
              • 24

Przepraszam że tak późno. Mało mam czasu ostatnio na przyjemności.
              Oto link:
              LINK

Acha przypominam, że rozkodowanie nie obejmuje historii napraw i serwisów. Tylko wyposażenie. Przynajmniej tak było u mnie.

Komentarz

Pracuję...